Állítsd helyre a bélflórád!
06 20/432-0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info

Hippokratész, az orvostudomány atyja mondta egykor ezeket a szavakat. Ma pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy a több mint kétezer évvel ezelőtt élt ókori orvosnak igaza volt. Legalábbis a legújabb felfedezések ezt támasztják alá. 

 

Technikai fejlődés a kutatásban és az orvostudományban
Az elmúlt néhány év technikai fejlődése lehetővé tette, hogy az orvostudományban használatos eszközök is hihetetlen mértékben fejlődjenek. Ennek köszönhetően már sokkal kisebb dolgokat is meg tudunk figyelni, ráadásul sokkal pontosabban, mint eddig bármikor. A számítógépes programok fejlődésének köszönhetően már sokkal gyorsabban és sokkal olcsóbban jutunk a megfelelő adatok birtokába. Ennek köszönhető, hogy felismertük, hogy a betegségek nagy része valóban a beleinkből indul ki. Köszönhetően annak, amit a bélflóránkkal tettünk, és teszünk folyamatosan. Pontosabban, azzal a soktrillió baktériummal, amelyek a bélflóránkban élnek.
Mi is történt?
Kiderült, hogy a beleinkben élő, soktrillió baktérium nem véletlenül van ott. Ők hozzák létre a bélflórát, ami biztosítja az emésztésünket, létrehozza az immunrendszerünket, és közvetlenül hatással van az érzelmeinkre is. Mi pedig az antibiotikumokkal, a helytelen étkezéssel, és az életmódunkkal folyamatosan pusztítjuk azt a bennünk élő flórát, ami évmilliók alatt fejlődött ki. Erről szól az alábbi videó. (Kattintson rá, és nézze végig)

Egy szuperhatékony megoldás minden problémára?

Mit szólnál, ha nemcsak a gyulladást kezelnéd az egész szervezetedben, hanem közben a kiváltó okát is megszüntetnéd? Ha volna egy készítmény, amelyben

 • a probiotikumok pótolják a hiányzó bélbaktériumokat,
 • a prebiotikum (inulin) táplálja a probiotikumokat,
 • a hatóanyagai az egész szervezetedben csökkentik a gyulladást

Mindez pedig akár több százszoros hatékonysággal az eddig ismert szerekhez képest. Hogyan lehetséges ez?

Hozzászólások

0
  0
  Kosár tartalma
  A kosarad üresVissza a shopba
   Kupon beváltása