Állítsd helyre a bélflórád!
06 20/432-0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info

Laci nem akarja bevallani magának, de folyamatosan beteg. Nem kell semmi komolyra gondolni, csupán nátha, orrfújás. Sokan vannak ezzel így, főleg ebben a tél végi, tavasz eleji időben. Mi lehet az oka annak, hogy egyik megfázásból esik Laci a másikba?

Látszólag mindent jól csinál

Laci alig múlt harminc, egy szoftverfejlesztő cég alkalmazza, sokat dolgozik, gyakran csak 6-7 óra magasságában hagyja abba a munkát. A lehetőségekhez mérten azonban próbál figyelni magára: fallabdázni jár a kollégákkal kedden és csütörtökön, és igyekszik figyelni az étkezésére is.

 

Egyik betegségből esik a másikba

Valamiért bajt jelez azonban a szervezete. Szinte ki sem lábal az egyik megfázásból, már jön az újabb. Laci azt érzi, hogy folyamatosan kergeti a betegség, de igazán sosem dönti le. Pont annyira érzi magát vacakul, hogy el tudjon ugyan menni dolgozni, de alig várja, hogy hazaessen aludni. Köhög, tüsszög, folyik az orra.

Laci persze azt mondja, ha kérdezik, hogy nem beteg, csak valamiért nem üzemel 100 százalékon a szervezete. A világért nem ismerné el, hogy beteg és pihenésre van szüksége.

 

A betegség annak a jele, hogy nem elég erős az immunrendszer

Ha közelebbről nézzük a dolgot, Lacinak igaza is van. Valamiért valóban nem üzemel 100 százalékon a szervezete. De mi lehet a gond? Talán túlhajszolja magát? Vagy a sok munka, a stressz tett kárt a szervezetében?

A folyamatos betegeskedés annak a jele, hogy az immunrendszer nem elég erős. Ennek egyik jele lehet az egyes betegségek utáni elhúzódó lábadozás. De ugyanerre problémára utalhatnak a gyengült védekezőképesség miatti visszatérő fertőzések is.

 

Hogyan erősíthetjük az immunrendszert?

Az immunsejtek a bélflórában termelődnek. A bélflóra erősítésével pedig erősödik az immunrendszer is. Ha Laci probiotikummal támogatná meg ezt a kényes területet, jobban tudna teljesíteni? A folyamatos megfázás, betegeskedés csak az első jele egy komolyabb betegségnek, időben meg kell fékezni a bajt!

Ha szeretnél többet tudni a bélflóráról,
kattints ide:

Hogyan tudod helyreállítani a bélflórád?
Kattins ide:

Hozzászólások

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza a shopba
      Kupon beváltása