Állítsd helyre a bélflórád!
06 20/432-0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info
Egy éven keresztül járt edzőterembe, nem evett szénhidrátot, aktív életet élt. Hiába ragaszkodott kőkeményen az elveihez, nem hozott számottevő eredményt a kitartó munkája. Egy vizsgálatnak köszönhetően megtudta, hogy mi akadályozta a fogyásban, és rájött arra is, mivel tudná újra formába hozni magát.

Észrevétlen növekvő túlsúly

Ahogy sokan mások, Mária is észrevette magán, hogy az idő előrehaladtál nemcsak a kora, hanem a súlya is nő. Nem evett többet, mint korábban, sunyin lopakodtak fel a kilók rá. Mária nem is tartott otthon mérleget, elég volt neki mindig, amit a tükörben látott. A kritikus helyzetekre pedig volt egy jó módszere. Elővette egy régebbi farmerját (azok nem ám olyan sztreccs anyagból voltak, mint a maiak!), ha azt minden levegőt kifújva magából, behúzott hassal be tudta gombolni, nem volt gond.

Előhúzta a farmert a szekrény legfelső polcáról, amit csak székkel ér el, és jöhetett is a próba. Combközépig tudta magára húzni. Először elkeseredett, aztán az elkeseredés átváltott elszántsággá. Heti háromszor edzés, ha sikerült belezsúfolni, akkor megvolt a négy is. Tésztát, fehér lisztet, édességet teljesen kiiktatott az étkezéséből. Kőkeményen tartotta magát az elveihez, másfél hónap után újra elővette a rettegett farmert.

Na, ezután jött csak az igazi kiborulás!

Egy centivel nem jött feljebb a nadrág, makacsul tartotta magát addig a pontig. Ő azonban nem adta meg magát. Továbbra is keményen edzett, és tartotta magát a diétához.

Lassan, vánszorogva eltelt egy év. Számottevő változás nem történt, a nadrág ugyanúgy nem jött fel teljesen, a kilók maradtak. Mária azt érezte, hogy a gödör legalján van. Mit kellene még tennie, ha már mindent megtett? Ha egy évig nem hozott eredményt a sportolás és diéta, ezután sem fog. Az elhatározás maximális, valami mással lehet gond.

A választ egy vizsgálat során sikerült megtalálnia

Végső elkeseredésében részt vett egy biorezonancia vizsgálaton, ahol megállapították, hogy nem jól működik az emésztőrendszere. Kiderült, hogy nem tud megemészteni bizonyos élelmiszereket, és ezeket a szervezete nem tudja megfelelően feldolgozni. A megoldást részben az jelenti, hogy bizonyos ételeket kiiktat az étrendjéből, és megpróbálja helyreállítani a bélflóráját.

Néhány kérdés azonban felmerült bennem:

Sajnos Máriához hasonlóan Magyarországon is egyre több a túlsúlyos ember, akiknek az életét megnehezítik a plusz kilók és az azokkal járó szövődmények. De vajon miért van ennyi kövér ember? Lehet, hogy többen is vannak, akiknél ugyanúgy az emésztőrendszerben kellene keresni a probléma okát? Végül is a mindennapokban összevissza eszünk mindent, nem figyelünk magunkra, amit a bélfóránk szenved meg elsőként. Márpedig ahogy a bélflóránk egyensúlya felborul, úgy az emésztésünk, és az egészségünk is.

Ha szeretnél többet tudni a bélflóráról,
kattints ide:

Hogyan tudod helyreállítani a bélflórád?
Kattins ide:

Hozzászólások

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza a shopba
      Kupon beváltása