Állítsd helyre a bélflórád!
06 20/432-0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info
Kovácsék az ismerősök körében igazi mintapárnak számítanak, Feri és Tamara sosem veszekednek, és élet nagy kérdéseit illetően egyformán is gondolkodnak. Nemcsak ez köti őket össze, hanem az is, hogy mindkettőjüket ízületi problémák gyötrik. Miért vannak rendszeresen egy fiatal, negyvenes párnak mozgásszervi fájdalmai? Rengeteg pénzt öltek már a gyógymódokba. Lehet, hogy rosszul közelítették meg a problémát? Lehet, hogy a nem is az ízületeikkel van a probléma?  Lehet, hogy a bélflóra károsodása áll az gyulladásaik hátterében? A legújabb kutatások azt mutatják, hogy jó esély van erre.
Mindkettőjük fájdalomtól szenved

Ferinek a térde vacakol, Tamarának pedig a válla okoz visszatérő szenvedést. Egyiküknek sem volt semmilyen sérülése, az orvosok szerint el kell fogadni, hogy bizony vannak gyengébb szerveink, amikkel együtt kell élni.

 

Próbálkoztak mindenféle gyógymóddal az idők során. Masszőrhöz, lézerkezelésre, akkupunktúrára, isszappakolásra jártak, krémek és fájdalomcsillapítók egész hadát tartják otthon. Főleg Tamara viseli nehezen, ha bedurran a válla, olyankor még az alvás is nehezen megy, sokszor kisugárzik az egész hátára a fájdalom. Előfordult már olyan is, hogy szabadságot vett ki és otthon maradt pihenni. Annyira erős a fájdalom olyankor, hogy nem tud a munkájára koncentrálni.

 

Ferinél egy picit jobb a helyzet: ha fáj a térde, befáslizza és fájdalomcsillapítóval kihúzza a napot, este pedig otthon jegeli, felpolcolja.

 

Az is közös bennük, hogy egyikük sem tudja, mi váltja ki a fájdalmat. Talán a front, vagy egy rossz mozdulat? Akármi is van a háttérben, bőven elég, hogy napokig csak a fájdalom legyen az életük középpontjában.

 

Rengeteg pénzt elköltöttek, hiába

A hosszú idők során nemcsak rengeteg szenvedést okozott nekik az ízületi fájdalom, megszámolhatatlanul költötték a különféle kezelésekre és gyógyszerekre a pénzt. Amik nemcsak, hogy haszontalanok és drágák voltak, de sokszor nem is túl egészségesek a mellékhatások miatt. Ferinek a gyomra nem bírja a gyógyszereket.

 

Vajon miért okoz fájdalmat a mozgás? Miért nem működnek jól a testben bizonyos területek? Ferinek egy természetgyógyász azt javasolta, hogy próbálja megerősíteni a bélflóráját. A legújabb kutatások szerint az ízületi gyulladásokat okozhatják a bélflóra károsodása miatt elszaporodott ártó hatású baktériumok, amelyek különböző gyulladásokat indíthatnak el a szervezetben.

 

A felborult bélflóra az egész testre kihat

Amilyen állapotban van a bélflóra, olyan egészséges maga a szervezet is. Márpedig a bélflórát, folyamatosan pusztítják az antibiotikumok, a stressz, a helytelen étkezés. Pedig itt termelődik az immunsejtek nagy része. Ha a bélflóra jó baktériumai megfogyatkoznak, akkor akkor a bélfalon olyan anyagok jutnak át, amelyek gyulladásokat okozhatnak az egész szervezetben. Olyan krónikus betegségeket indíthatnak el, amelyeknek látszólag semmi közük a beleinkhez. Vagyis ha ezt a területet megerősítjük probiotikummal, az az egész szervezet számára jótékony hatással lehet.

Ha szeretnél többet tudni a bélflóráról,
kattints ide:

Hogyan tudod helyreállítani a bélflórád?
Kattins ide:

Hozzászólások

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza a shopba
      Kupon beváltása