Állítsd helyre a bélflórád!

Ügyfélszolgálat:  + 36 20 432 0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info

Életerő.info - Állítsd helyre a bélflórád!
0 Ft

Az életerőd forrása a kezedben van

Állítsd helyre a bélflórádat!

Szervezetünk egyik legfontosabb védőbástyája a bélflóra.

A bélflóra az emberi bélrendszerben élő mikroorganizmusok összessége, amely számtalan módon támogatja szervezetünk működését. Szabályozza az emésztést, javítja a tápanyagok felszívódását, és itt található az immunrendszerünk legnagyobb része. Azonban ez a “szervünk” rendkívül sérülékeny. A helytelen táplálkozás, az antibiotikumok és gyógyszerek, a vegyi anyagok és környezeti hatások folyamatosan pusztítják.

Mi történik ilyenkor?

A bélflóra károsodás következményei

Számtalan probléma hátterében a bélflóra egyensúlyának felborulása állhat. A bélflóra károsodások során kialakulhatnak például emésztőrendszeri betegségek, emésztési panaszok, a hasi fájdalmak, az ingerlékenység, valamint a rossz közérzet és fáradékonyság. További következményei lehetnek például a cukorbetegség, elhízás vagy daganatos betegségek is.

A bélflóránkban történő változások azonban nem csak emésztési problémákat okozhatnak, hanem egyéb, komoly betegségek kiváltói is lehetnek. Ugyanis amikor a bélflóra jótékony baktériumai pusztulni kezdenek, akkor ártó hatású baktériumok kezdenek el szaporodni helyettük. Ma már egyre többen egyetértenek abban, hogy a krónikus betegségek nagy része a bélflóránkból kiinduló gyullaldásos folyamatok következményei lehetnek.

Az immunrendszerünk is pusztul

Mivel az immunrendszerünk alapja is a bélflóra, iyenkor sajnos az immunrendszerünk is károsodik. Ennek következménye, hogy szervezetünk nehezebben áll ellen a fertőzéseknek, és lassabban gyógyul az egyes betegségekből. De ilyen jelzés lehet a gyengült védekezőképesség miatti visszatérő fertőzések is. Az immunrendszer károsodása okozza az allergiás megbetegedéseket is, mert ilyenkor a szevezet védekezőrendszere nem tud különbséget tenni az ártalmatlan és a kórokozó között. Mit tehetünk ilyenkor?

Állítsd helyre a bélflórádat!

A bélflóra egyensúlyának helyreállításának érdekében, a legfontosabb teendő, a probiotikus baktériumok pótlása.

Hogyan tudod ezt megtenni?

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza a shopba
      Kupon beváltása