Kapcsolat

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot és igyekszünk minél előbb válaszolni! Mindkét telefonszámom és e-mailben is elérhetőek vagyunk!

Ügyfélszolgálat

+ 36 20 327 0313

E-mail

ugyfelszolgalat@eletero.info

Küldj nekünk üzenetet

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi idő a kiszállítás?

Általában 1-2 munkanap. A délelőtt leadott megrendeléseket többnyire még aznap átadjuk a DPD futárszolgálatnak, amely általában 1-2 munkanap alatt kiszállítja.

A DPD futárnál fizethetsz készpénzzel, vagy akár bankkártyával is.


Természetesen! A regisztráció nem feltétele a vásárlásnak, azonban regisztrált vásárlónkként könnyebben nyomon tudod követni a rendelésedet.

Webshopunkban a Simple Pay rendszerén keresztül tudsz fizetni. Ez egy biztonságos bankkártyás fizetést biztosító rendszer: az ezt használó webáruházakban úgynevezett háromszereplős eljárással történik a fizetési tranzakció. Nem tároljuk kártyája adatait, mivel azok nem is jutnak el hozzánk. A weboldal rendelkezik SSL tanúsítvánnyal, így egy titkosított csatornán keresztül kommunikálnak a rendszerek, melybe senki nem lát bele, így 100%-os biztonságban érezheted a bankkártyádat, és a személyes adataid.

Amennyiben élni szeretnél elállási jogoddal, annak módjáról a Visszatérítés menüpontban olvashatsz bővebben. (Görgess az oldal aljára!)

octoshop-logo