Állítsd helyre a bélflórád!
06 20/432-0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info

Egészség és energia a mindennapokhoz…

Állítsd helyre a bélflórád, hogy megszabadulhass a betegségektől!

Az EGÉSZSÉG is a belekben kezdődik...

Van amit akkor értékelünk igazán, amikor elveszítjük. A mozgás öröme, a finom ételek élvezete, az jó emésztés elégedettsége, és az egészség kimondhatatlan érzése, mind-mind ilyen kincs. De nem kell végleg lemondanunk róluk.  Egyszerű, természetes módszerek is segíthetnek, hogy visszakapjuk az életerőnket.
Ma már tudjuk, hogy az egészségünket, az energiánkat, és az immunrendszerünket, a bélflóránk hasznos baktériumai biztosítják. Ha pusztulni kezdenek, akkor helyettük ártó hatású baktériumok szaporodnak el, amelyek számtalan betegség okozói lehetnek. Ezért fontos, hogy folyamatosan pótoljuk a szervezetünk számára nélkülözhetetlen, jótékony baktériumokat. Hogyan?

Hogyan állítsd helyre a bélflórád? Íme, néhány lehetőség:

Természetes probiotikumok
Fogyaszthatunk olyan ételeket, élelmiszereket, amelyek természetes probiotikumokat tartalmaznak. Ilyenek pl.  a kovászos uborka, vagy a savanyú káposzta.

Előnye: Természetesek, könnyen beszerezhetők, és finomak.

Hátránya: Bár ezek rendkívül egészségesek, a baktériumok pótlására nem túl hatékonyak. Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, huzamosabb ideig, naponta többször, és nagyobb mennyiséget kellene fogyasztanunk belőlük. A másik probléma, hogy a gyomor savas közege elpusztítja az élőflórás ételekben található jótékony baktériumok nagy részét.

Élőflórás joghurtok
Egyre több élelmiszer gyártó kínál élőflórás joghurtokat, vagy joghurt italokat.

Előnye: Könnyen beszerezhetők, és finomak.

Hátránya:  Csak joghurtokkal nem oldjuk meg a bélflóra helyreállítását. Ehhez ugyanis, huzamosabb ideig, naponta többször, és nagyobb mennyiséget kellene fogyasztanunk belőlük. Az is probléma, hogy a gyomor savas közege elpusztítja az élőflórás joghurtokban található jótékony baktériumok nagy részét.

Probiotikumos táplálékkiegészítők
Ma már egyre több cég készít olyan étrendkiegészítő termékeket, amelyek probiotikumokat tartalmaznak. (Ilyen pl. a Normaflore, Portexin stb.)

Előnye: Könnyen beszerezhetők, és fogyaszthatók.

Hátránya: Csak néhány napos adagot tartalmaznak. Ha folyamatosan fogyasztanánk ezeket, akkor az egy napra vetített költséget figyelembe véve, viszonylag drágák. A legtöbb esetben prebiotikumokat nem tartalmaznak.

Milyen problémára keresel megoldást?

Kattints a megfelelő ikonra, és olvasd el!

Hogyan állítsd helyre a bélflórád?

Ez a 3 nélkülözhetetlen összetevő:

1.

1) Probiotikum

Olyan terméket (táplálékkiegészítőt) válasszunk, amely elegendő mennyiségben tartalmazza a megfelelő (gyomorsav ellenálló) probiotikumokat, és megfelelő számú baktériumtörzset tartalmaz.
2.

2) Tartós fogyasztás

A probiotikumokat nem elég néhány napig fogyasztani. Bár az egyszeri fogyasztás is hasznos, a bélflóra helyreállításához fontos, hogy hónapokon keresztül fogyasszuk a probiotikumokat.
3.

3) Prebiotikum

Nem elég a probiotikum, mert a baktériumoknak speciális táplálék is kell, amelyeket prebiotikumoknak nevezünk. Ilyen például az inulin. Válasszunk olyan terméket, amely inulint, vagy egyéb prebiotikumot is tartalmaz
0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza a shopba
      Kupon beváltása