Állítsd helyre a bélflórád!

Ügyfélszolgálat:  + 36 20 432 0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info

Életerő.info - Állítsd helyre a bélflórád!
0 Ft

Élhetnénk egészségesen is?

A betegségek okának megértése, kulcsot adhat a gyógyuláshoz…

A probléma a belekből indul...

Gyulladások, bélbetegségek, ízületi problémák, bőrbetegségek. Étel allergiák, étel intoleranciák, és autoimmun betegségek. Mi a közös bennük? Bármilyen hihetetlen, de szinte mindegyik az emésztőrendszerünkből indul. Ma már bizonyított tény, hogy a legtöbb gyulladásos betegség oka a beleinkben található. De miért nem vettük észre eddig?
Dr. Biszku Zsuzsa, sport és fizioterápiás szakorvos, természetgyógyász beszél tapasztalatairól.

Ezt mindenképp látnod kell!

Mit tesz velünk a helytelen táplálkozás? Hogyan teszik tönkre az egészségünket a tartósítószerek és a vacak ételek? Mit művelnek velünk a beleinkben elszaporodó káros baktériumok?

Három kiváló orvos, három műsorban beszélt a bélflóra baktériumainak fontosságáról. A legfontosabb információkat összegyűjtöttük belőle. Szánj rá néhány percet, és nézd végig a videót!

Mi a megoldás?

Ugye most már egyetértünk abban, hogy a bélflóránk hasznos baktériumai létfontosságúak az egészségünk szemponjából? Hiszen, nemcsak segítik az emésztésünket, és biztosítják az immunrendszerünket. Ők adják az életerőnket és az energiánkat.

Sajnos azonban, az egészségtelen étkezés, az antibiotikumok és a vegyszerek folyamatosan pusztítják ezeket a számunkra nélkülözhetetlen, jótékony baktériumokat. Ez pedig olyan állapotot (disbiosist) hoz létre, ami tartós gyulladásokat okoz létre a szervezetünkben, és tönkreteszi az egészségünket. Tény, hogyha megállítjuk ezt a folyamatot, akkor megszabadulhatunk az egészségi problémáink több mint 65%-ától.

De hogyan állíthatjuk helyre a bélflóránkat?(Kattints a linkre!)

Mennyire károsodott a bélflórád? Teszteld le!

Egészséges a bélflórád, vagy időzített bomba ketyeg a hasadban? Töltsd ki a tesztet és megtudod. Kattints a gombra!

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza a shopba
      Kupon beváltása