Állítsd helyre a bélflórád!

Ügyfélszolgálat:  + 36 20 432 0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info

Életerő.info - Állítsd helyre a bélflórád!
0 Ft

Egészség egy karnyújtásnyira?

Értsd meg a problémát, és megkapod a kulcsot a gyógyuláshoz…

A probléma a belekből indul...

Gyulladások, bélbetegségek, ízületi problémák, bőrbetegségek. Étel allergiák, étel intoleranciák, és autoimmun betegségek. Mi a közös bennük? Bármilyen hihetetlen, de szinte mindegyik az emésztőrendszerünkből indul. Ma már bizonyított tény, hogy a legtöbb gyulladásos betegség oka a beleinkben található. De miért nem vettük észre eddig?
Dr. Biszku Zsuzsa, sport és fizioterápiás szakorvos, természetgyógyász beszél tapasztalatairól.

Ezt mindenképp látnod kell!

Mit tesz velünk a helytelen táplálkozás? Hogyan teszik tönkre az egészségünket a tartósítószerek és a vacak ételek? Mit művelnek velünk a beleinkben elszaporodó káros baktériumok?

Három kiváló orvos, három műsorban beszélt a bélflóra baktériumainak fontosságáról. A legfontosabb információkat összegyűjtöttük belőle. Szánj rá néhány percet, és nézd végig a videót!

Az egészségünk kulcsa a bélflóránk

Ugye most már egyetértünk abban, hogy a bélflóránk hasznos baktériumai létfontosságúak az egészségünk szemponjából? Hiszen nemcsak segítik az emésztésünket és biztosítják az immunrendszerünket. Ők adják az életerőnket és az energiánkat.

Sajnos azonban az egészségtelen étkezés, az antibiotikumok és a vegyszerek folyamatosan pusztítják ezeket a számunkra nélkülözhetetlen, jótékony baktériumokat. Ez pedig olyan állapotot (disbiosist) hoz létre, ami tartós gyulladásokat okoz a szervezetünkben, és tönkreteszi az egészségünket. Tény, hogy ha megállítjuk ezt a folyamatot, akkor megszabadulhatunk az egészségi problémáink több mint 65%-ától.

De hogyan állíthatjuk helyre a bélflóránkat? (Olvass tovább!)

Íme, néhány lehetőség, a baktériumok pótlására:

Természetes probiotikumok
Fogyaszthatunk olyan ételeket, élelmiszereket, amelyek természetes probiotikumokat tartalmaznak. Ilyenek pl.  a kovászos uborka, vagy a savanyú káposzta.

Előnye: Természetesek, könnyen beszerezhetők, és finomak.

Hátránya: Bár ezek rendkívül egészségesek, a baktériumok pótlására nem túl hatékonyak. Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, huzamosabb ideig, naponta többször, és nagyobb mennyiséget kellene fogyasztanunk belőlük. A másik probléma, hogy a gyomor savas közege elpusztítja az élőflórás ételekben található jótékony baktériumok nagy részét.

Élőflórás joghurtok

Egyre több élelmiszergyártó kínál élőflórás joghurtokat, vagy joghurt italokat.

Előnye: Könnyen beszerezhetők, és finomak.

Hátránya:  Csak joghurtokkal nem oldjuk meg a bélflóra helyreállítását. Ehhez ugyanis huzamosabb ideig, naponta többször és nagyobb mennyiséget kellene fogyasztanunk belőlük. Az is probléma, hogy a gyomor savas közege elpusztítja az élőflórás joghurtokban található jótékony baktériumok nagy részét.

Probiotikumos táplálékkiegészítők

Ma már egyre több cég készít olyan étrendkiegészítő termékeket, amelyek probiotikumokat tartalmaznak. (Ilyen pl. a Normaflore, Protexin stb.)

Előnye: Könnyen beszerezhetők, és fogyaszthatók.

Hátránya: Csak néhány napos adagot tartalmaznak. Ha folyamatosan fogyasztanánk ezeket, akkor az egy napra vetített költséget figyelembe véve viszonylag drágák. A legtöbb esetben prebiotikumokat nem tartalmaznak.

Hogyan állítsd helyre a bélflórád?

Ez a 3 nélkülözhetetlen összetevő:

1.

1) Probiotikum

Olyan terméket (táplálékkiegészítőt) válasszunk, amely elegendő mennyiségben tartalmazza a megfelelő (gyomorsav ellenálló) probiotikumokat, és megfelelő számú baktériumtörzset tartalmaz.
2.

2) Prebiotikum

Nem elég a probiotikum, mert a baktériumoknak speciális táplálék is kell, amelyeket prebiotikumoknak nevezünk. Ilyen például az inulin. Válasszunk olyan terméket, amely inulint, vagy egyéb prebiotikumot is tartalmaz
3.

3) Tartós fogyasztás

A probiotikumokat nem elég néhány napig fogyasztani. Bár az egyszeri fogyasztás is hasznos, a bélflóra helyreállításához fontos, hogy hónapokon keresztül fogyasszuk a probiotikumokat.

Mennyire vagy érintett? Teszteld le!

Egészséges a bélflórád, vagy időzített bomba ketyeg a hasadban? Töltsd ki a tesztet és megtudod. Kattints a gombra!

0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza a shopba
      Kupon beváltása