Állítsd helyre a bélflórád!
LEGYEN A PARTNERÜNK Maradt kérdése? Telefonon rendelne? 06 20/432-0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info

Hogyan állítsd helyre a bélflórád, és szabadulj meg az egészségügyi problémáidtól?

Válaszd ki a neked tetsző módszert!

Ezt mindenképp látnod kell!

Három orvos, három műsorban beszélt a bélflóra baktériumainak fontosságáról. A legfontosabb információkat összegyűjtöttük belőle. Szánj rá néhány percet, és nézd végig a videót!

Pótold folyamatosan a bélflórád pusztuló baktériumait!

Az egészségedet, az energiádat, és az immunrendszeredet ezek, a bélflóra hasznos baktériumai biztosítják. Ha pusztulni kezdenek, akkor helyettük ártó hatású baktériumok szaporodnak el, amelyek számtalan betegség okozói lehetnek. Ezért fontos, hogy folyamatosan pótoljuk a szervezetünk számára nélkülözhetetlen, jótékony baktériumokat.
A probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. Azért, mert ezek a baktériumok az életedért, az egészségedért harcolnak, minden pillanatban. Segítsd őket azzal, hogy probiotikumot fogyasztasz!

Íme, néhány lehetőség, a baktériumok pótlására:

Természetes probiotikumok

Fogyaszthatunk olyan ételeket, élelmiszereket, amelyek természetes probiotikumokat tartalmaznak. Ilyenek pl.  a kovászos uborka, vagy a savanyú káposzta.

Előnye: Természetesek, könnyen beszerezhetők, és finomak.

Hátránya: Bár ezek rendkívül egészségesek, a baktériumok pótlására nem túl hatékonyak. Ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el, huzamosabb ideig, naponta többször, és nagyobb mennyiséget kellene fogyasztanunk belőlük. A másik probléma, hogy a gyomor savas közege elpusztítja az élőflórás ételekben található jótékony baktériumok nagy részét.

Élőflórás joghurtok

Egyre több élelmiszer gyártó kínál élőflórás joghurtokat, vagy joghurt italokat.

Előnye: Könnyen beszerezhetők, és finomak.

Hátránya:  Csak joghurtokkal nem oldjuk meg a bélflóra helyreállítását. Ehhez ugyanis, huzamosabb ideig, naponta többször, és nagyobb mennyiséget kellene fogyasztanunk belőlük. Az is probléma, hogy a gyomor savas közege elpusztítja az élőflórás joghurtokban található jótékony baktériumok nagy részét.

Probiotikumos táplálékkiegészítők

Ma már egyre több cég készít olyan étrendkiegészítő termékeket, amelyek probiotikumokat tartalmaznak. (Ilyen pl. a Normaflore, Portexin stb.)

Előnye: Könnyen beszerezhetők, és fogyaszthatók.

Hátránya: Csak néhány napos adagot tartalmaznak. Ha folyamatosan fogyasztanánk ezeket, akkor az egy napra vetített költséget figyelembe véve, viszonylag drágák. A legtöbb esetben prebiotikumokat nem tartalmaznak.

A bélflóra helyreállítás 3 feltétele

A 3 nélkülözhetetlen összetevő:

1.

1) Probiotikum

Olyan terméket (táplálékkiegészítőt) válasszunk, amely elegendő mennyiségben tartalmazza a megfelelő (gyomorsav ellenálló) probiotikumokat, és megfelelő számú baktériumtörzset tartalmaz.

2.

2) Tartós fogyasztás

A probiotikumokat nem elég néhány napig fogyasztani. Bár az egyszeri fogyasztás is hasznos, a bélflóra helyreállításához fontos, hogy hónapokon keresztül fogyasszuk a probiotikumokat.

3.

3) Prebiotikum

Nem elég a probiotikum, mert a baktériumoknak speciális táplálék is kell, amelyeket prebiotikumoknak nevezünk. Ilyen például az inulin. Válasszunk olyan terméket, amely inulint, vagy egyéb prebiotikumot is tartalmaz

Mi az ideális megoldás a bélflóránk helyreállításához?

Válassz egy szimbiotikumot! 

Így egy olyan étrendkiegészítő mellett döntesz, ami a

hatóanyagokon kívül probiotikumokat és prebiotikumokat is tartalmaz!

Hívj rendelésért!