Állítsd helyre a bélflórád!
06 20/432-0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info

Jobb memória és Koncentráció – Fogyassz probiotikumokat!

Egy természetes megoldás az agy teljesítményének javítására

 • Minden kiesik a fejedből?
 • Nem jutnak eszedbe a nevek és a szavak?
 • Nehezen tudsz koncentrálni, vagy döntést hozni?

Cserbenhagy az agyad?

Elfelejtetted, hogy elzártad-e a gázt, amikor eljöttél? Nem tudod miért indultál a másik szobába? Nem jutnak eszedbe a nevek, vagy a fogalmak? Egyre gyakrabban felejtesz el dolgokat?

Egyre többen vannak, akik memória zavarokkal küzdenek. A környezetünkből ránk zúdúló rengeteg információ túlságosan megterheli az agyunkat. Nem csoda, hogy egyre többször hozunk rossz döntéseket, vagy egyszerűen leblokkolunk.

Sajnos, rossz hírem van: ha nem teszel ellene, akkor a memóriád magától nem fog javulni. Marad a feledékenység, a bizonytalanság, és a feszültség, amit mindez okoz. Lassan magad sem bízol magadban… De tehetsz azért, hogy jobb legyen

Mentális problémák a hasunkból?

Az elmúlt években a tudósok egyértelműen megállapították, hogy a bélflóránk állapota hatással van az agyunk működésére, és a mentális egészségünkre is. Ha bélflóránk egyensúlyban van, akkor jól működik az agyunk, jó a közérzetünk, kiegyensúlyozottak vagyunk.Ha viszont a emésztőrendszerünkben elszaporodnak a káros baktériumok, akkor nemcsak szorongóvá és depresszióssá válhatunk, de az agyunk is sokkal rosszabbul működik. Mi a megoldás?

Turbózd fel az agyad!

Nem volna jobb felszabadultan élni? Képzeld el, hogy mennyivel jobb volna, ha nem utólag jutnának eszedbe a dolgok. Ha elmúlna az aggódás, hogy nem felejtettél-e el valamit? Az állandó, görcsös feszültség helyett lazán megélni a dolgokat? Képzeld el, hogy milyen volna aggodalmak nélkül kezdeni a napot, és bizalommal tekinteni a jövőbe. Mindez lehetséges, hiszen ezt bizonyították a grazi kutatók kísérleteikkel:

Hogyan gondoskodhatsz a memóriádról és a bélflórádról?

A megoldás egyszerű, és orvosilag bizonyított: “Azok a résztvevők, akik négy héten át probiotikumot kaptak, lényegesen jobb eredményeket értek el a visszaemlékezést ellenőrző teszteken, és biztosabbak voltak döntéshozatalkor” –foglalta össze Deepika Bagga, a Grazi Egyetem pszichológiai intézetének biofizikusa.

Tehát a probiotikumok nem csak a bélflóra helyreállítását segítették, hanem bizonyítottan javították az agy működését. De milyen probiotikum volna a legjobb megoldás?

Az élőflórás joghurtok, a savanyú káposzta vagy a kovászos uborka pótolja a jótékony baktériumokat. Ezekkel csupán egyetlen probléma van: rengeteg ilyen ételt kell fogyasztanunk minden nap ahhoz, hogy élvezhessük a hatását. Van azonban egy hatékonyabb megoldás…

Mit szólnál ahhoz...?

Mit szólnál ahhoz, ha létezne egy könnyebb módszer? Ha elég lenne naponta néhány percet szánnod az mentális és fizikai egészséged védelmére? 

A GinkgoMix +Pro egy olyan természetes étrendkiegészítő, mely bélflóránkat és lelkünket is támogatja. Tartalmazza a baktériumflóránk helyreállításához szükséges probiotikumokat és prebiotikumokat, így megőrzi a természetes egyensúlyt. Ennek köszönhetően lelki állapotunkra is jó hatással van. Segít leküzdeni a szorongás és a depresszió tüneteit, miközben szellemi teljesítőképességünket és koncentrációs képességünket is javítja. Így a testi egészség mellett a lelki egészségről is gondoskodik. Miben segíthet?

Tudtad?

hogy gyakran már néhány hét joghurfogyasztás is csökkenti a szorongást és javítja a memóriát?

Mitől különleges segítség a GingkoMix +Pro?

A termékben található probiotikum és prebiotikum segíthet visszaállítani a bélflóra egészségét. 

Emellett: 

 • a Ginkgo biloba hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és agyműködés támogatásához.
 • Az ashwagandha (indiai ginzeng, álombogyó) támogatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet. Védi az idegrendszert, fokozza a szorongással és a stresszel szembeni ellenálló képességünket
 • A rózsagyökérben található rosovin és salidrozid nevű hatóanyag növeli a szerotoninszintet az agyban, így csökkenti, vagy teljesen megszünteti a depressziót.
 • A süngomba egyike a természetben megtalálható agyserkentőknek, így egy hasznos kiegészítő terápiás lehetőséget kínál az olyan idegrendszeri megbetegedések terén, mint pl. az Alzheimer-kór, Parkinson-kór, vagy a sclerosis multiplex. A depresszió, idegesség, alvászavarok, stressz esetén is pozitívan tud hatni ez a gomba.
 • A jiaogulan adaptogén hatású. A növény normalizálja az idegrendszert. Megnyugtat és elűzi a depressziót.

Kinek érdemes szedni a GinkgoMix +Pro-t?

Mindenkinek, aki szeretni testileg és lelkileg is egészséges maradni. Akinek a mentális fittség ugyanolyan fontos, mint a fizikai. Olyan embereknek, akiknek memóriaproblémái, vagy lelki gondjai vannak, és nem tudja, hogyan szabadulhatna meg tőle véglegesen. 

Ajánljuk azoknak, akik szeretnének újra nyugodt és kiegyensúlyozott életet élni, és harmóniába kerülni önmagukkal.

Tudtad?

hogy az olyan idegrendszeri megbetegedések, mint pl. az Alzheimer-kór, Parkinson-kór, vagy a sclerosis multiplex, többnyire a bélflóra károsodásának következménye.

Hogyan használjuk?

Mai modern világunkban saját egészségünk a fontossági sorrend utolsó helyén áll. A munkahely, a gyermeknevelés, a házimunka mellett már alig jut idő arra, hogy önmagunkkal is foglalkozzunk.

De mi lenne, ha csak naponta néhány percet kellene magadra szánnod? Ennyit megérne az egészséged?

A GinkgoMix +Pro-t csupán naponta egyszer, étkezés közben kell bevenni. Bár apróság, mégis ezzel rengeteget tehetsz bélflórád, és idegrendszered egészségéért!

Tudtad?

hogy a lélek, az idegrendszer és az immunrendszer szorosan összefügg? Ezt vizsgálja a pszicho-neuro-immunológia

Mennyibe kerül?

Sokan sajnálnak pénzt költeni saját egészségi állapotuk javítására. Pedig ha időben elcsípik a problémát, így sokkal jobban járnak. A gyógyszeres kezelések és az orvosok ugyanis sokkal költségesebbek…

Három havi adag egy felnőtt ember számára 13.335 Ft. Ez azt jelenti, hogy naponta kb. 150 forintnyi összeget költ magára. Ez nem több, mint egy kávé ára!

Rendelj most kedvezményesen!

Ne várd meg, amíg visszafordíthatatlanná válik a helyzet! Ne hagyd, hogy bélflórája egyensúlya lelki és idegrendszeri problémákat okozzon!

Tegyél a testi egészségért- hogy a lelki állapotod is helyreálljon! Válaszd ki melyik csomagot szeretnéd!

Test-Lelki Harmónia csomag

GINKGO MIX PRO + 2db Manna csepp + 1 db ajándék Manna csepp (6 880 Ft értékben) + Meglepetés ajándék

27 520 Ft (ÁFA-val)

FELTÉTLEN kell Neked egy ilyen készítmény, ha…

 • szeretnél megszabadulni a szorongástól, és megállítani a depressziót

 • ha memória problémáid vannak, és tenni akarsz a mentális egészségedért

 • ha antibiotikumot szedtél bármikor az elmúlt években és fontos számodra az egészséged,

Mi történik, ha nem változtatsz?

Most, semmi. De csak gondolj bele, hogy milyen hatással lesz az állapotod az életedre?

Vajon mi lesz, ha nem teszel ellene semmit? Ugye te is tudod, hogy egyre rosszabb lesz?
Nem kellene tenni valamit?

Az antibiotikumok, gyógyszerek, tartósítószerek, és sok-sok egyéb negatív környezeti hatás folyamatosan rombolja a bélflórádat. Ezek együttes hatása, az idegrendszert is károsítja. Előbb memóriaproblémákat, szorongást, majd depressziót okoz. Vagyis biztosan meglesz a következménye. Nem volna jobb megelőzni a bajokat, mint akkor szenvedni tőlük?

0
  0
  Kosár tartalma
  A kosarad üresVissza a shopba
   Kupon beváltása