Állítsd helyre a bélflórád!

Ügyfélszolgálat:  + 36 20 432 0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info

Életerő.info - Állítsd helyre a bélflórád!
0 Ft

3db-os Gymnomix csomag

Szeretnél egy olyan fogyókúrát, amely olyan automatikusan működik, mint a légzés, és észrevétlenül szabadít meg a fölös kilóidtól? Itt egy különleges kettős:

 • A Gymnomix+Pro csökkenti az étvágyat, és a zsírok, és a szénhidrátok felszívódását
 • A hipnózis csökkenti a sóvárgást, és erőfeszítés nélkül módosítja a fogyással kapcsolatos tudattalan akadályokat.

 

30 530 Ft

53 készleten

Cikkszám: ÉE1011 Kategóriák: , , ,

Szeretnél egy olyan fogyókúrát, amely olyan automatikusan működik, mint a légzés, és észrevétlenül szabadít meg a fölös kilóidtól? Íme a két különleges összetevő:

Gymnomix+Pro

A természetben található legkülönlegesebb, rendkívül magas hatóanyagtartalmú összetevőket gyűjtötték ezekbe a kapszulákba. A bennük levő probiotikumok pedig nemcsak a bélflóránk helyreállításában segíthetnek, hanem segítségükkel az elhízásért felelős zsírok ellen is felvehetjük a harcot.

 • A Slimaluma® csökkenti az étvágyat
 • A keserűnaracsban található szinefrin zsírégető hatású
 • A hólyagmoszat a pajzsmirigy szabályozással segíti az anyagcserét
 • A Gymnema sylvestre étvágycsökkentő és szénhidrát felszívódást gátló
 • A gynostemma aktiválja az AMPK enzimet, ami segíthet a súlyvesztésben
 • Az inulin segíti fenntartani, illetve visszaállítani a bélflóra egyensúlyát.

MFP hipnózis hanganyag

– A hipnózis képes az étel utáni sóvárgást megszüntetni,

– A hipnózis segítségével törölheted a vágyott testsúly elérésével ellentétes gondolatokat, hiedelmeket, helyette támogatókat alakíthatsz ki.

– A hipnózis erőlködés nélkül módosítja a táplálkozási viselkedést, így könnyedén fel tudod építeni az új életmódod, szenvedések és lemondások nélkül.

Miért jó választás a hipnózis a számodra?

– A hipnózis gyakorlatokat bármikor, bárhol meghallgathatod, akár utazás, vagy várakozás közben,
– A hipnózis gyakorlatok hihetetlenül hatékonyak, már néhány nap után érezhető hatásuk
– A hipnózis gyakorlatok csökkentik szervezetedben a stressz káros hatásait, energikusabbnak, egészségesebbnek érzed magad

Mindössze annyi kell, hogy szánj rá napi 20 percet erre a pihentető, relaxáló tevékenységre!

FONTOS TUDNIVALÓK

A Prob-Vital termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és kombináltan egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat. A jelenleg hatályban lévő EU-s és magyar jogszabályok alapján az étrend kiegészítőknek ill. semmilyen más élelmiszernek (pl. fokhagyma) gyógyhatást tulajdonítani nem szabad.
Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést!
 
Az emberi szervezetre gyakorolt esetleges kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Ráadásul ezek a hatások egyénenként eltérők lehetnek, ezért konkrét eredményeket nem garantálhatunk, ill. a valós eredmények eltérők lehetnek. Ezért az oldalon található tartalmak és hozzászólások nem vonatkoztathatók a Prob-Vital, vagy más cégek étrend kiegészítő és élelmiszer termékeire sem. 
 
A Jelen weboldal tulajdonosa az Easycomplex Kft. valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Weboldalunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, probléma megoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 
0
  0
  Kosár tartalma
  A kosarad üresVissza a shopba
   Kupon beváltása