Állítsd helyre a bélflórád!
LEGYEN A PARTNERÜNK Maradt kérdése? Telefonon rendelne? 06 20/432-0222 (H-P: 9:00-17:00) ugyfelszolgalat@eletero.info

Gallmix+PRO

Természetes epesavakat és speciális növényi kivonatokat tartalmazó étrendkiegészítő készítmény – különleges, bélben oldódó növényi kapszulában

  • Ha étkezés után rendszeresen puffadsz, görcsölsz…
  • Ha természetes módon tennél a jobb emésztésért…
  • Ha szeretnél tenni a bélflórád helyreállításáért…

Most megteheted mindezt természetes módon, sokszoros hatékonysággal!

13 335 Ft

Kategória: Címkék: ,

Ha már az evés sem öröm többé...

Kellemetlen emésztőrendszeri panaszokkal küzdesz? Rendszeresen bántanak görcsök? Étkezés után fájdalom, puffadás, fokozott bélgázképződés kínoz? Sokszor gyötör hányinger, hasmenés vagy székrekedés? 

Az emésztési problémák sokak életét keserítik meg. A bosszantó tünetek rányomják a bélyeget a hangulatunkra. Emiatt nem ritka, hogy étkezések után feszültek, rosszkedvűek vagyunk.

Ha nem teszel semmit, emésztésed nem fog helyreállni. Nap mint nap szembe kell nézned a zavaró tünetekkel, a fájdalommal, az ingerlékenységgel. És hiába a finom ételek, ha már az evés sem okoz örömet… De ezen tudsz változtatni!

Az epe felelős mindenért?

A kutatók már régóta tisztában vannak azzal, hogy epe kulcsfontosságú szerepet játszik az emésztésben. Ha megfelelően mennyiség termelődik, akkor képesek vagyunk megemészteni a tápanyagokat, és jó a közérzetünk. Ha viszont az emésztéshez nélkülözhetetlen epesav mennyisége csökken, vagy  epehólyag műtéten esünk át, akkor emiatt a szervezetünk nem képes feldolgozni az elfogyasztott táplálékot. A rosszul emésztett táplálékon elszaporodhatnak a különböző káros baktériumok és gombák, amelyek nemcsak emésztési problémákat okoznak, hanem tovább rombolják az egészségünket.

Mit lehet tenni ez ellen?

 

Mit szólnál, ha újra önfeledten ehetnél? Ha nem kellene tartanod az evés utáni idegesítő tünetektől? Mennyivel jobban éreznéd magad, ha búcsút inthetnél a puffadásnak és a görcsöknek? Ha nem kellene attól tartanod, hogy székrekedésed vagy hasmenésed lesz? Mindez lehetséges! Csak gondoskodj az epesav-pótlásról és…

Hogyan pótold az epesavat?

A Dr. Légrády Péter által vezetett orvoscsoport 8 évig vizsgálta a epesav és a különböző emésztőrendszeri betegségek kapcsolatát. A kutatások eredményeképpen megállapították, hogy a nem megfelelően megemésztett zsír állhat a problémák hátterében. Elegendő mennyiségű epesavval viszont mérséklődnek a tünetek.

A epesav tehát segít megszüntetni a kellemetlen emésztési panaszokat. De hogyan lehet ezt pótolni, ha kevés termelődik a szervezetünkben? Az epekímélő étrend, az egészséges testúly fenntartása, és az elegendő folyadékbevitel átmenetileg segíthet. Szükség van azonban a bélflóránk helyreállítására is.

Egyszerre pótolni a hiányzó epe mennyiségét, és a bélflóránkat is helyreállítani, nem egyszerű feladat.

Van hatékonyabb megoldás

Mit szólna ahhoz, ha létezne egy könnyebb módszer? Ha elég lenne naponta néhány percet szánnia egészségi állapotának védelmére? 

A GallMix +Pro egy olyan természetes étrendkiegészítő, mely bélflóránkat támogatja, és közben pótolja a hiányzó epe mennyiségét. Étkezés előtt bevéve, már az evés után kifejti áldásos hatását. Észrevehető módon segít leküzdeni az emésztési problémákat, és helyreállítani a természetes egyensúlyt. 

Tudta?

hogy gyakran már néhány hét joghurfogyasztás is csökkenti a szorongást?

Miben segíthet a GallMix + Pro?

A termékben található probiotikum és prebiotikum segíthet visszaállítani a bélflóra egészségét.

Emellett: 

  • Az epesav támogatja a szervezet fiziko-kémiai védekező rendszerét, és természetes antibiotikumként gátolják a káros gombák  (pl. Candida) és baktériumok elszaporodását
  • A borsmenta erős, friss illatú növény, amely enyhíti a gyomor és a bél görcseit. Csökkenti a fájdalmat a puffadást és a bélgázok képződését is. Gazdag esszenciális olajokban és az árvacsalánfélék jellegzetes tanninjaiban, ezeknek köszönheti előnyös tulajdonságait, köztük a gyulladáscsökkentő hatást is.
  • Az édeskömény csökkenti a bélgázok képződését és elősegíti a puffasztó ételek emésztését. Antimikrobiális hatással is rendelkezik, gátolja a káros baktériumok szaporodását.
  • Az orvosi pemetefű serkentőleg hat az emésztőmirigyek működésére. Teltségérzettel járó emésztési panaszok, epebántalmak, epepangás ellen is bevetik.

Kinek érdemes szedni a GallMix +Pro-t?

Mindenkinek, akinek emésztési problémái vannak, és szeretne egészséges maradni. Olyan embereknek, akiknek nem a diétát tartják az elsődleges megoldásnak. Akik szeretnek finom ételeket, jóízűen enni.

Ajánljuk azoknak, akik szeretnének újra nyugodt és kiegyensúlyozott életet élni és harmóniába kerülni önmagukkal.

Tudta?

hogy az antidepresszánsok nem oldják meg a problémákat, és egyre nagyobb dózisban fogyasztják?

Hogyan használja?

Mai modern világunkban saját egészségünk a fontossági sorrend utolsó helyén áll. A munkahely, a gyermeknevelés, a házimunka mellett már alig jut idő arra, hogy önmagunkkal is foglalkozzunk.

De mi lenne, ha csak naponta néhány percet kell magára szánnia? Ennyit megérne az egészsége?

A GallMix +Pro-t csupán naponta egyszer, étkezés közben kell bevennie. Bár apróság, mégis ezzel rengeteget tesz bélflórája, és lelke egészségéért!

Tudta?

hogy a lélek, az idegrendszer és az immunrendszer szorosan összefügg? Ezt vizsgálja a pszicho-neuro-immunológia

Mennyibe kerül?

Sokan sajnálnak pénzt költeni saját egészségi állapotuk javítására. Pedig ha időben tesznek az egészségükért, sokkal jobban járnak. A gyógyszeres kezelések és az orvosok ugyanis sokkal költségesebbek…

Egy havi adag egy felnőtt ember számára 13.335 Ft. Ez azt jelenti, hogy naponta kb. 440 forintnyi összeget költ magára. Ez alig több, mint egy kávé ára!

Rendeljen most kedvezményesen!

Ne várja meg, amíg visszafordíthatatlanná válik a helyzet. Ne várja meg azt, hogy évekig szenvedjen az emésztési problémák miatt. Ne hagyja, hogy bélflórája egyensúlya egyre több problémát okozzon!

Tegyen az egészségéért! Válassza ki melyik csomagot szeretné!

Emésztést segítő csomag

GALLMIX+PRO + KURKUMIN+PRO

23 605 Ft (ÁFA-val)

FELTÉTLEN kell Neked egy ilyen készítmény, ha…

  • szeretnél megszabadulni a szorongástól, és megállítani a depressziót

  • ha emésztési problémáid vannak, és tenni akarsz a bélflórád helyreállításáért

  • ha antibiotikumot szedtél bármikor az elmúlt években és fontos számodra az egészséged,

Mi történik, ha nem változtatsz?

Most, semmi. De csak gondolj bele, hogy milyen hatással van a szorongás az életedre?

Vajon mi lesz ha nem teszel ellene semmit? Ugye te is tudod, hogy egyre rosszabb lesz?
Változtatni kéne rajta!!!

Az antibiotikumok, gyógyszerek, tartósítószerek, és sok-sok egyéb negatív környezeti hatás folyamatosan rombolja a bélflórádat. Ezek együttes hatása, előbb szorongást, majd depressziót okoz. Vagyis biztosan meglesz a következménye. Nem volna jobb megelőzni a bajokat, mint akkor szenvedni tőlük?