“INDIA Kenőcs kenderolajjal, 50 ml” hozzáadva a kosaradhoz.

INDIA Kenőcs kenderolajjal, 50 ml


2.875 Ft

A kenderolajos kenőcs E-vitaminnal lett dúsítva, amely megelőzi a gyulladásokat, erősíti az erek falát és javítja a bőr vérkeringését. A természetes, hidegen sajtolt kenderolajjal készült kenőcs enyhülést hoz, ápolja és regenerálja a bőr azon területeit, amelyekre kenjük. Visszaadja a reményt az atópiás dermatitiszben szenvedőknek – természetesen helyreállítja a bőr egészségét. Rendeld meg most!

  • Cikkszám: ÉE1996
  • Kategória: CBD

KEDERKENŐCS – KÖNNYÍTÉS A BŐR SZÁMÁRA

KENŐCS KEDER OLAJJAL

INDIA KEDERKENŐCS ÚJ RECEPTE!

A kenderolajos kenőcs E-vitaminnal lett dúsítva, amely megelőzi a gyulladásokat, erősíti az erek falát és javítja a bőr vérkeringését. A természetes, hidegen sajtolt kenderolajjal készült kenőcs enyhülést hoz, ápolja és regenerálja a bőr azon területeit, amelyekre kenjük. Visszaadja a reményt az atópiás dermatitiszben szenvedőknek – természetesen helyreállítja a bőr egészségét.

A BŐRGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLATOK MEGERŐSÍTETTÉK, HOGY A KENŐCS NEM OKOZ ALLERGIÁS REAKCIÓKAT.

A kender kenőcs a bőrön használható:

  • atópiás,
  • durva,
  • nagyon száraz
  • reccsenés,
  • vörös foltokkal.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A KENDER KENŐCSÖT?

A kenőcsöt helyileg vigye fel a bőrre és masszírozza be. *  THC <0,2%    A CBD  természetesen előfordul a kenderben (Cannabis Sativa L). Összetevők: víz, cetil-alkohol, glicerin, Cannabis Sativa magolaj, kapril/kaprics triglicerid, gliceril-sztearátok, lanolin, oluszolaj, mirisztil-mirisztát, gliceril-sztearát-citrát, bisz-propil-heptil-karbonát, panír-butirospermát, vaj-párna-vaj Olaj, Candelilla Cera, fenoxietanol, etil-hexilglicerin, allantoin, tokoferol, citromsav, Bht, 2-bróm-2-nitropropán-1, 3diol.

octoshop-logo